Renovering i Huddinge

Står du inför någon typ av renovering någonstans i Huddinge med omnejd? Vill du ha hjälp av en professionell renoveringsfirma som vet hur man genomdriver renoveringar på ett kostnadseffektivt sätt och med hög kvalitet? Då har du hittat rätt. Vi har många års erfarenhet och lyckade kundprojekt i bland annat Södertörn, Glömsta, Bidja, Bruket & Agesta. Vi renoverar i hela södra Stockholm. Oss kan du anlita för renoveringar av hela fastigheter eller av enskilda rum och våningsplan. Kontakta oss för en offert idag!

Köksrenovering

Vi kan hjälpa dig med kompletta köksrenovering ink. skräddarsydda köksluckor, köksöar & m.m.

Badrumsrenovering

Behov av att renovera badrummet? Låt oss hjälpa er! Vi är våtrumsbehöriga.

Lägenhet- & Husrenovering

Vårt byggbolag erbjuder nyckelfärdiga lösningar vid hus- & lägenhetsrenoveringar.

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Renovering i Huddinge med omnejd? Vi utför allt inom renovering i bl.a. Segeltorp, Stuvsta, Glömsta & Flemingsberg

  Vi hjälper till med alla slags renoveringar

  I vårt team ingår personal med alla nödvändiga kompetenser för att genomdriva stora och små renoveringsprojekt. Oavsett om det handlar om en totalrenovering eller exempelvis en badrums- eller köksrenovering kan du räkna med att vi ger dig resultat av högsta kvalitet. Av oss kan du få totalentreprenad där vi tar hand om hela renoveringen. Det inkluderar indragning av el, vatten och ventilation.

  Kontakta oss för din renovering

  Behöver du hjälp med en renovering i Stockholmsorter som Olovslund, Ålsten eller Eneby? Kontakta oss så kommer vi och gör en kostnadsfri besiktning och översyn av ytorna som ska renoveras. Mot bakgrund av informationen vi samlar in, och dina önskemål, tar vi fram en offert som du får helt utan kostnad. Om du behöver hjälp med materialval eller har andra frågor om renoveringar så står vi redo att hjälpa dig med dem också. Välkommen!

  Vi renoverar fastigheter och mer därtill

  Det finns inget renoveringsprojekt som är för stort eller för litet för oss. Vill du ha nytt kakel och klinker i badrummet och samtidigt installera nya vitvaror? Det fixar vi. Vill du skapa en man-cave i källaren? Inga problem. Eller är du en fastighetsägare som vill ha en omfattande hyresgästanpassning? Då har vi kompetensen och kontaktnätet som krävs för att ta jobbet från start till mål. Här följer några typer av fastigheter och renoveringar vi kan hjälpa till med:

  • Radhus
  • Villor
  • Kommersiella fastigheter
  • Kontorsbyggnader
  • Kök
  • Badrum
  • Källare
  • Tilläggsisolering

  Använd ROT-avdraget när vi renoverar i ditt hem

  ROT-avdraget kan användas av dig som anlitar oss för renoveringar i din privatägda bostad. Med hjälp av avdraget kan du sänka totalkostnaden för våra tjänster med upp till 50 000 kronor eller 30 procent av totalkostnaden. Ett tips är att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att förvissa dig om att du verkligen har rätt till avdraget. Om du kan få ROT så hjälper vi till med pappersarbetet.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-124 11 449
   Mail: offert@byggare-huddinge.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm

   Vad innebär en balkongrenovering?

   En öppen balkong där betongen börjat spricka bör renoveras. Vi kan också justera eller byta ut balkongräcken som lutar och hjälpa till med inglasning.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det är till för att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden. Har ni frågor - kontakt oss!

   Vad är skillnad på bygglov och anmälningsplikt kring attefallshus?

   Attefallshus kräver inget traditionellt bygglov. Dock måste du skicka en anmälan till byggnadsnämnden och sedan invänta ett startbesked innan bygget påbörjas.

   Hur ofta bör trägolv slipas?

   Det beror på slitage och vilket träslag golvet är gjort i. Hårdare trän som ek och bok håller generellt längre än björk och furu som är mjukare. 5-10 år brukar det handla om, om man vill ha minimalt slitage. När ytskiktet slitits ned helt är det definitivt dags att slipa och ytbehandla.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade byggaren i Huddinge för att tillbyggnad av ett trädäck till våran fastighet i Glömsta. Hög kunskap och bra service. De håller även rent och snyggt efter sig, kommer att boka detta företag igen! Vi rekommenderar!

   Pontus, Glömsta

   Byggaren i Huddinge hjälpte oss renovera vårt badrum i källaren. Badrummet blev super fint och vi har inte hittar några skavanker. Bra kommunikation, duktiga hantverkare och de håller vad de lovar! Vi rekommenderar!

   Uffe, Agesta

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Huddinge för att bygga vår sommarstuga vid Farstanäset, Stockholm. Jättebra jobb, var tydliga med arbetsplanen och höll sig inom utsatt tid. Vi är mycket nöjda med resultatet, vi rekommenderar!

   Micke, Farstanäset

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Södra Stockholm

   Nybyggt Attefallshus. Södertörn

   Nybyggnation av att attefallshus till fastighetsägare i Södertörn, Huddinge.

   Renovering Badrum. Flemingsberg

   Renovering av badrum med ny kakelsättning till lägenhetsägare i Flemingsberg, Huddinge.

   Altanbygge Trappa. Stuvsta

   Altanbyggnation av trall med en ny trätrappa till villaägare i Stuvsta, Huddinge.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-124 11 449
    Mail: offert@byggare-huddinge.se

    Offert? Klicka här