Renovera Badrum i Huddinge

Vårt företag hjälper villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag med badrumsrenovering i Huddinge med omnejd. Hör av dig till oss när du vill ha hjälp med att renovera badrum, tvättstuga eller våtrum. Vi erbjuder alltid kostnadsfri och snabb offert.

Badrumsrenovering

Vi erbjuder våtrumsbehöriga hantverkare som renoverar ditt badrum!

Kakelsättning

Vi utför kakling och sätter klinkers med golvavjämning.

Golvvärme

Vänd dig till oss för golvvärme i ditt badrum.

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Dags för toalettrenovering i Huddinge? Vårt företag utför totalentreprenad och kan hjälpa dig med allt kring renovering av våtutrymmen.

  Anlita oss för plattsättning i södra Stockholm

  Våra hantverkare kan utföra flytspackling för att få ett jämnt undergolv när vi gör kakelsättning. Med en säker golvavjämning får du ett fint slutresultat när plattsättningen är klar. Flytspacklingen säkerställer också ett korrekt fall i förhållande till golvbrunnen. Allt vårt våtrumsarbete sker enligt branschens gällande regelverk.

  Renovera badrummet? Kontakta oss för gratis offert

  Vi har renoverat badrum med många nöjda kunder i bland annat Saltsjöbaden, Solsidan och Älgö. Vill du ha ett nytt kommodskåp eller en toalettrenovering? Kom till oss med dina önskemål. Vi gör en uppskattning kring pris och återkommer snarast med en kostnadsfri offert.

  Byggmästare med mycket erfarenhet inom badrumsrenovering

  Ett funktionellt och fint badrum höjer värdet på ditt hus och skapar en härlig användarupplevelse. Hela din familj kan få glädje av ett professionellt renoverat badrum. Vilka delar är viktigast för dig? Om du vill ha exklusiva ytskikt kan vi erbjuda plattläggning med marmor, keramik eller mosaik.

  När du kontaktar oss får du:

  • Certifierat utförande av våtrumsarbete, som att lägga en ny våtrumsmatta och golvbrunn.
  • Badrum som renoveras enligt dina behov och önskemål. Vill du ha en vägghängd toalett eller en ny dusch eller badkar? Kontakta oss.
  • Generalentreprenad där vi sköter projektledning och kommunikation mellan alla yrkesgrupper som krävs för utförandet.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Johan Morelius & Andreas Lindström
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 449
   Mail: offert@byggare-huddinge.se

   Kontakta oss idag! När du vill ha ett nytt badrum eller renovera ditt gamla, kontakta oss för en gratis offert.

    Certifierad byggentreprenör

   Vi har alla nödvändiga certifikat för att utföra en trygg och pålitlig renovering av ditt badrum eller din tvättstuga. Som certifierad generalentreprenör har vi expertis inom kakelsättning för badrum, tvättstuga, toalett och övriga våtutrymmen.

   Hitta rätt material till ditt badrum

   Ditt badrumsgolv behöver tåla mycket, då det utsätts för dagligt slitage. Det material du väljer sätter också stilen i ditt hem. Kontakta oss om du vill ha rådgivning i att hitta de bästa materialen som passar dina behov. Det golv du väljer bör vara en avvägning mellan förutsättningar, behov och din personliga smak. Även väggarna påverkar vilket helhetsintryck som badrummet ger. Du kan till exempel välja mellan kakel, våtrumsfärg eller tapet.

   Rätt klinker och våtrumsmatta

   Klinker finns i många olika storlekar och utföranden. Det är ett ytmaterial som är lätt att rengöra och håller bra. Större plattor kan göra det svårare att få rätt fall vid golvbrunnen och kan kräva extra rengöring i fogarna. Om du väljer en våtrumsmatta i stället går den fort att lägga in och du slipper rengöra fogar. Vilket som föredras är förstås en smaksak; det är dina önskemål som leder oss i arbetet. Vi guidar dig genom det utbud som finns på marknaden och ger gärna tips för att hitta passande material.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade byggaren i Huddinge för att tillbyggnad av ett trädäck till våran fastighet i Glömsta. Hög kunskap och bra service. De håller även rent och snyggt efter sig, kommer att boka detta företag igen! Vi rekommenderar!

   Pontus, Glömsta

   Byggaren i Huddinge hjälpte oss renovera vårt badrum i källaren. Badrummet blev super fint och vi har inte hittar några skavanker. Bra kommunikation, duktiga hantverkare och de håller vad de lovar! Vi rekommenderar!

   Uffe, Agesta

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Huddinge för att bygga vår sommarstuga vid Farstanäset, Stockholm. Jättebra jobb, var tydliga med arbetsplanen och höll sig inom utsatt tid. Vi är mycket nöjda med resultatet, vi rekommenderar!

   Micke, Farstanäset

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Vad innebär en balkongrenovering?

   En öppen balkong där betongen börjat spricka bör renoveras. Vi kan också justera eller byta ut balkongräcken som lutar och hjälpa till med inglasning.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det är till för att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden. Har ni frågor – kontakt oss!

   Vad är skillnad på bygglov och anmälningsplikt kring attefallshus?

   Attefallshus kräver inget traditionellt bygglov. Dock måste du skicka en anmälan till byggnadsnämnden och sedan invänta ett startbesked innan bygget påbörjas.

   Hur ofta bör trägolv slipas?

   Det beror på slitage och vilket träslag golvet är gjort i. Hårdare trän som ek och bok håller generellt längre än björk och furu som är mjukare. 5-10 år brukar det handla om, om man vill ha minimalt slitage. När ytskiktet slitits ned helt är det definitivt dags att slipa och ytbehandla.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Södra Stockholm

   Nybyggt Attefallshus. Södertörn

   Nybyggnation av att attefallshus till fastighetsägare i Södertörn, Huddinge.

   Renovering Badrum. Flemingsberg

   Renovering av badrum med ny kakelsättning till lägenhetsägare i Flemingsberg, Huddinge.

   Altanbygge Trappa. Stuvsta

   Altanbyggnation av trall med en ny trätrappa till villaägare i Stuvsta, Huddinge.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Johan Morelius & Andreas Lindström
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 449
    Mail: offert@byggare-huddinge.se

    Offert? Klicka här