Panelbyten i Huddinge

Har du en fastighet vars fasad har sett bättre dagar? Är det dags att ge fasaden en uppfräschning på grund av röta eller av andra anledningar? Då är vi byggföretaget som kan hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av att utföra fasadarbeten i Huddingen och omkringliggande region. Nöjda tidigare kunder till oss hittar du i bland annat Segeltorp, Stuvsta, Glömsta och Flemingsberg. Vi ger dig resultat av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.

Byta Ytterpanel

Vi kan hjälpa dig med tegelfasader, fasadmålning, snickeri, byte av träpaneler & m.m.

Byta Innerpanel

Våra snickare kan hjälpa er med att byta paneler i kök, sovrum, badrum & m.m.

Renovera Fasad

Vårt byggbolag erbjuder nyckelfärdiga lösningar vid fasadrenoveringar.

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Panelbyten i Huddinge! Vi utför panelbyten i Segeltorp, Stuvsta, Glömsta & Flemingsberg

  Byggmästare som är expert på panelbyten

  Fasaden på ett hus är viktigt av flera anledningar. Dels fungerar fasaden som ett skydd mot vatten, vind och snö. En hel fasad spelar därför stor roll för fastighetens skick i stort. Sedan är fasaden förstås det första som möter dina besökare. En sliten fasad drar därför ner helhetsintrycket på ett hus alldeles oavsett hur vacker inredningen är. När vi utför fasadarbeten får du resultat med den fingertoppskänsla som krävs för kvalitet och stil.

  Hantverkskunnande i alla detaljer

  Har du en idé om vad din fasad behöver men är osäker på någonting, exempelvis vilket material som funkar bäst? Vi står redo att hjälpa dig vart du än befinner dig i processen. Våra vana hantverkare hittar lösningar för alla typer av husfasader.

  Alla typer av fasadarbeten

  Vi renoverar, lagar och byter ut fasader av alla slag: trä, puts, plåt och tegel. Med vårt hantverkskunnande skapar vi förutsättningar för att ge dig en ny fasad med lång livslängd. Vi utför också tilläggsisoleringar, vilket kan vara en bra åtgärd om du vill göra ditt hem eller en annan fastighet mer energisnål.

  • Byten av träfasad/träpanel
  • Renoveringar av ytterpaneler
  • Fasadrenovering
  • Fasadmålning
  • Panelarbeten
  • Renoveringar av tegelfasader
  • Tilläggsisolering

  Skickliga panelbyten i Huddinge med omnejd

  Vi har under våra år i branschen bytt paneler åt nöjda kunder i exempelvis Trångsund, Visätra, Myrängen och Hörningsnäs. Vi jobbar alltså över ett ganska stort område. Till våra kundgrupper räknar vi både privatkunder och företag samt fastighetsutvecklare och bostadsrättsföreningar. Vill du ta del av referenser från några av våra tidigare kunder innan du bestämmer dig? Vi lämnar gärna ut omdömen mot förfrågan.

  Kontakta oss – vi ger dig en offert kostnadsfritt

  Om ditt hus behöver en ansiktslyftning är det inget att vänta på – kontakta oss redan idag. Vi ger dig en fasadrenovering som gör ditt hus vackrare samtidigt som det ekonomiska värdet höjs. Dessutom till ett rimligt pris, men vad kostar det exakt? Hör av dig till oss så pratar vi om ditt projekt, vi återkopplar med en kostnadsfri offert så fort som möjligt.

  Billigare fasadrenoveringar hemma med rotavdraget

  Visste du att du kan sänka kostnaden för ett fasadarbete på din bostad? Genom att utnyttja ROT-avdraget kan du sänka totalkostnaden för ett av våra fasadarbeten med upp till 50 000 kronor. Villkoret du behöver uppfylla för att kunna göra avdraget är att fasadarbetet sker på en bostad du själv äger och bor i. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket på förhand för att förvissa dig om att du har avdrag kvar att utnyttja.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-124 11 449
   Mail: offert@byggare-huddinge.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm

   Vad innebär en balkongrenovering?

   En öppen balkong där betongen börjat spricka bör renoveras. Vi kan också justera eller byta ut balkongräcken som lutar och hjälpa till med inglasning.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det är till för att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden. Har ni frågor - kontakt oss!

   Vad är skillnad på bygglov och anmälningsplikt kring attefallshus?

   Attefallshus kräver inget traditionellt bygglov. Dock måste du skicka en anmälan till byggnadsnämnden och sedan invänta ett startbesked innan bygget påbörjas.

   Hur ofta bör trägolv slipas?

   Det beror på slitage och vilket träslag golvet är gjort i. Hårdare trän som ek och bok håller generellt längre än björk och furu som är mjukare. 5-10 år brukar det handla om, om man vill ha minimalt slitage. När ytskiktet slitits ned helt är det definitivt dags att slipa och ytbehandla.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade byggaren i Huddinge för att tillbyggnad av ett trädäck till våran fastighet i Glömsta. Hög kunskap och bra service. De håller även rent och snyggt efter sig, kommer att boka detta företag igen! Vi rekommenderar!

   Pontus, Glömsta

   Byggaren i Huddinge hjälpte oss renovera vårt badrum i källaren. Badrummet blev super fint och vi har inte hittar några skavanker. Bra kommunikation, duktiga hantverkare och de håller vad de lovar! Vi rekommenderar!

   Uffe, Agesta

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Huddinge för att bygga vår sommarstuga vid Farstanäset, Stockholm. Jättebra jobb, var tydliga med arbetsplanen och höll sig inom utsatt tid. Vi är mycket nöjda med resultatet, vi rekommenderar!

   Micke, Farstanäset

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Södra Stockholm

   Nybyggt Attefallshus. Södertörn

   Nybyggnation av att attefallshus till fastighetsägare i Södertörn, Huddinge.

   Renovering Badrum. Flemingsberg

   Renovering av badrum med ny kakelsättning till lägenhetsägare i Flemingsberg, Huddinge.

   Altanbygge Trappa. Stuvsta

   Altanbyggnation av trall med en ny trätrappa till villaägare i Stuvsta, Huddinge.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-124 11 449
    Mail: offert@byggare-huddinge.se

    Offert? Klicka här